Scherpenzeel - Oud Willaer

500 keer bekeken

Het vakantiehuisje is van oudsher een bakhuisje geweest en staat op het erf van een monumentale boerderij met melkvee en vrije uitloophennen.
Bij ons bent u echt op uw plek als u van het landelijke plattelandsleven houdt.
De boerderij ligt aan de rand van een bos en u heeft vanuit het bakhuisje een heerlijk rustgevend uitzicht.
In de omgeving is het goed wandelen en fietsen en er liggen leuke routes klaar. U kunt bijvoorbeeld direct vanuit het huisje een Klompenpad volgen, waarmee u een toeristische route door de omgeving aflegt. Verder kunt u per fiets de Knapzakroute volgen en onderweg boerderijen aandoen om echte zelfgemaakte boerenijs te proeven.
 
Er bevindt zich een openluchtzwembad op loopafstand (geopend in de zomer) en bij
Woudenberg ligt het Henschotermeer met strand (op ca. 5 km afstand).
Het dorp met alle benodigde winkels is makkelijk bereikbaar. Hier zijn eventueel ook fietsen tegen redelijke prijs te huur. Plaatsen om leuk te winkelen zijn bijvoorbeeld Ede, Veenendaal en Amersfoort.
In Terschuur vindt u het oude Ambachten- en Speelgoedmuseum. Erg de moeite waard om eens een kijkje te nemen. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden in en rond Scherpenzeel. In Barneveld is er in de zomermaanden de Oud Veluwse Markt en half augustus het Ballonfiësta. Beiden erg leuk om te bezoeken.
 
Bijzonderheden bakhuisje:
Het huisje is berekend op twee personen met eventueel een baby. Het heeft een zitkamer met tv, radio/cd-speler, een keuken met 4-pits gasfornuis, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker (alle keukengerei is aanwezig), een badkamer met douche en toilet en een slaapkamer met twee boxspring bedden.
Er is centrale verwarming aanwezig. Voor een eventuele baby zijn diverse zaken zoals bed, box, aankleedkussen, badje op verzoek beschikbaar.
Er is een terras met tuinmeubilair aanwezig. Verder kunt u uw fiets in de schuur plaatsen en ook voor uw auto is er voldoende parkeergelegenheid.
Helaas kunnen wij roken en huisdieren niet toestaan in het huisje.
Het bakhuisje wordt op zijn hoogst 4 weken achtereen aan een huurder verhuurd.
En tot slot stellen wij onze zondagsrust erg op prijs.

Vakantiewoning info

Scherpenzeel - Oud Willaer
Oud Willaer 74
3925NA  Scherpenzeel

0332774353
oudwillaer@hetnet.nl

Internet (WiFi)

Vakantiewoningen op de Veluwe