Chalet De Schaapskooi - Arnhem

Middenin de bossen, pal tegenover de ingang van het Nationaal Park De Hoge Veluwe verwelkomen wij u graag in de schaapskooi, chalet B21 op het terrein van "De Hooge Veluwe".
Op hun site vindt u meer informatie over het terrein zelf.
De camping is omringd door uitgestrekte natuurgebieden.
Al fietsend of wandelend ontdekt u naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe, het gebied "Warnsborn" of de "Maarsbergse Bossen", "De Slenk" of natuurreservaat 't Zand.
In de nabije omgeving vindt u ook Burgers Zoo, het Openluchtmuseum, Arnhem, Postbank.......

Algemene Informatie

U kunt van alle voorzieningen van het park gratis gebruik maken en van alles wat er in het chalet aanwezig is. Er is een zwembad en bezoekers mogen gratis bij u op bezoek komen.
Ook kunt u gebruik maken van het recreatieprogramma, dat veelal ook gratis is. In de kamer staan onder de tv. diverse spellen en boeken.
U vindt diverse kaarten en uitgaanssuggesties in de kast onder het schilderij met uitzicht. De tv. heeft 19 kanalen met teletekst.
In de slaapkamer staan een 2 persoonsbed ( 1.40 bij 2.10) en 2 opklapbedden en in de muurkast een 2 persoonsluchtbed met pomp.
In de slaapkamer staat nog een tv.
In de schuur staan een dames- en herenfiets met versnellingen, deze kunt u vrij gebruiken, maar u bent wel aansprakelijk voor diefstal.
In de schuur staan ook een plastic kist met divers speelgoed. (schepjes, darten, bellen blazen, badminton e.d.) en een barbecue.
U wordt verzocht zelf voor dekbedovertrekken en handdoeken te zorgen en de eindschoonmaak(niet verplicht, dus mag u zelf doen) en borg zijn niet in de prijs inbegrepen. Verder is de prijs wel all-in.
Voor beschikbaarheid en prijzen raadpleegt u a.u.b. de site.
Roken in het chalet is niet toegestaan en huisdieren zijn niet welkom.
U uiteraard wel, de koffie, thee, bier, wijn, fris staan voor u klaar.

Faciliteiten

» Buiten zwembad
» Internet (Wifi)
» Wasserette

Contactgegevens

Chalet De Schaapskooi - Arnhem
Koningsweg 14
6816 TC  Arnhem
Gelderland  Nederland

Mobiel nr.: 06-47695146

E-mail: sannen@xs4all.nl

Er zijn 949 unieke bezoekers op deze pagina geweest.

Vakantiewoning Zoeken

Plaats

 

Huisdier toegestaan

 

Internet (WiFi)