veluwevakantiewoning.nl Vakantiehuizen en Vakantiehuisjes op de Veluwe

Veluwe Vakantiewoning Arnhem

Arnhem en Apeldoorn de grootste steden van de Veluwe met veel leuke attracties, waaronder Burgers Zoo, Openluchtmuseum, Paleis het Loo, de Apenheul, pretpark Koningin Juliana toren, Nationaal Park de Hoge Veluwe, enz.
Het centrum van Apeldoorn heeft een groot en gevarieerd winkelaanbod, met een breed assortiment winkels, ideaal om een dagje heerlijk te winkelen..

Chalet De Schaapskooi - Arnhem

Welkom op de mooie Veluwe! Chalet "de schaapkooi"  ligt op droompark de Hooge Veluwe. Vlakbij de ingang van het nationale park en 6 km ten noorden van Arnhem. In een zeer aantrekkelijke omgeving. De stad Arnhem met o.a. het mooie park Sonsbeek. Openluchtmuseum en Burgers Zoo. Maar wat denk je van de Veluwe zelf met leuke plaatsjes als Otterlo, Hoenderlo en op de Posbank waan je je al helemaal in het buitenland.  Het park heeft een binnen- en buitenbad, restaurant, parkshop voor vergeten boodschappen. Je kunt gebruik maken van de fietsen, de bq. en het besloten terras met tuinmeubilair. Er is internet en er zijn een flatscreen-tv in kamer en in de slaapkamer met zo'n 50 zenders! Ook spelletjes, kaarten en routes zijn volop aanwezig. Koffie, thee, bier , wijn staan voor u klaar( hoeven niet aangevuld) U bent welkom!! Voor meer informatie : bel 06-47695146 of kijk op mijn site voor de zeer voordelige tarieven!! Voordelige en goede uitvalsbasis  voor wandelaars en fietsers voor de Zuidelijke Veluwe en Arnhem  op droompark "De Hooge Veluwe".  

EuroParcs De Hooge Veluwe - Arnhem

EuroParcs Hooge Veluwe ligt middenin de bossen, pal tegenover de ingang van het Nationaal Park De Hoge Veluwe! Een uitstekende keus voor natuur- en cultuurliefhebbers. Wandelen, fietsen, een bezoek aan musea of gezellige steden behoort allemaal tot de mogelijkheden! Kom volledig tot rust. Buiten- en Overdekt zwembad en wellnessruimte. Je kunt hier ontspannen in de sauna of in een van de infraroodcabines. Er is ook een sportgedeelte aanwezig in de wellness. Restaurant en Parkwinkel. In het sfeervolle restaurant Boshuis kun je culinair goed vertoeven. Geniet hier van een uitgebreid à la carte diner, een smakelijke lunch of een met zorg bereide eenvoudige maaltijd.

Zoeken naar vakantiewoningen op de Veluwe die te Huur zijn.

Plaats

 

Veluwe Vakantie

Dagje Veluwe