veluwevakantiewoning.nl Vakantiehuizen en Vakantiehuisjes op de Veluwe

Veluwe Vakantiewoning Ede

Vakantiehuisjes in Ede.
Midden in het groen, aan de rand van Park de Hoge Veluwe, en net boven Wageningen ligt de stad Ede.
Veel geschiedenis, enkele leuke musea, een uitgebreid winkelcentrum door veel nieuwbouw, en diverse gezellige en leuke eettentjes en terrassen aan de markt.
Wandelen en fietsen op de Ginkelse heide, tijdens operatie Market Garden in 1944 landden er hier zo'n 2.000 geallieerde parachutisten op de Heide.

Recreatiepark 't Gelloo - Ede

Een familiepark en door de ANWB beoordeeld met vier en een halve ster. Natuurliefhebbers, rustzoekers en gezinnen genieten al jaren van een heerlijke vakantie op dit complete recreatiepark. De schitterende ligging van het recreatiepark, in combinatie met goede voorzieningen. Voor het verblijf op het recreatiepark heb je de keuze uit diverse vakantiewoningen of een luxe chalet Recreatiepark ’t Gelloo heeft een oppervlakte van 15 hectare waardoor het mooi ruim is opgezet en de natuur centraal staat. Maak vanaf dit vakantiepark op de Veluwe een uitstapje naar het dierenpark. Op nog geen half uur rijafstand van het park liggen Burgers’ Zoo in Arnhem, Ouwehands Dierenpark in Rhenen en de Apenheul in Apeldoorn.

Vakantiehuisje De Bosuil - Ede

Een knus, ongekunsteld maar sfeervol vakantiehuisje tussen de bomen en het groen. Gelegen aan een zandweg (dus amper verkeer), op privéterrein (dus geen vakantiepark!) Geschikt voor 2 tot 3 personen. Huisdieren na overleg toegestaan. Een  prachtige plek waar je de vogels kan horen zingen, ’s avonds de sterren nog kunt zien en het geroep van de bosuil kunt horen. Een ideale omgeving om te wandelen, fietsen, uit te rusten en tot jezelf te komen. Nu ook met wifi.

Zoeken naar vakantiewoningen op de Veluwe die te Huur zijn.

Plaats

 

Veluwe Vakantie

Dagje Veluwe