veluwevakantiewoning.nl Vakantiehuizen en Vakantiehuisjes op de Veluwe

Veluwe Vakantiewoning Hulshorst

Hulshorst ligt ten zuiden van Nunspeet en ten noorden van Harderwijk en Hierden. Hulshorst kent verschillende monumenten. Naast boerderijen moeten het landgoed Hulshorst, het landgoed Groeneveld en huize Klein Groeneveld worden genoemd, en niet te vergeten het station. Veluwemeer en bossen binnen handbereik.

EuroParcs Bad Hoophuizen - Hulshorst

EuroParcs Bad Hoophuizen - Direct aan het Veluwemeer! Een unieke locatie met ontzettend veel mogelijkheden voor watersporters en natuurliefhebbers.. EuroParcs Bad Hoophuizen ligt centraal op de mooie Veluwe tussen de leuke vakantieplaatsen Harderwijk en Nunspeet. Bijna nergens anders in Nederland kunt u zo mooi wandelen of fietsen als op de Veluwe maar door de ligging aan het veluwemeer heeft u ook ook vele mogelijkheden om te  watersporten.

Knus Vakantiehuisje - Hulshorst

Dit knusse huisje staat midden in de natuur op een privé terrein aan de rand van het bos en is zeer geschikt voor rustzoekers en ideaal voor wandelaars en fietsers. De vakantiewoning is ruim 60 m2 en is berekend op twee (volwassen) personen. Parkeren kan op eigen terrein. Volop genieten van de prachtige besloten bostuin tuin van circa 1000 m2, hier kom je helemaal tot rust. Centraal gelegen op de Veluwe en dicht bij het Veluwemeer, dus iedeaal voor bos, heide en zandverstuiving liefhebbers maar ook voor de watersporters en zemfanaten. Leuke plaatsen in de omgeving om te bezoeken zoals, Elburg, Harderwijk, Vierhouten en Nunspeet.

Vakantiewoning de Eekhoorn - Hulshorst

Vakantiehuisje De Eekhoorn, 2 slk / max 4 pers./ opp. 70m2 Vrijstaande woning (slechts 1) op plm 2500 m2 priveterrein (totaal 7000m2). Dit comfortabele huisje is gelegen in de bosrand van Hulshorst (Noordwest Veluwe). De bostuin heeft rondom het huisje meerdere zonnige plekken en biedt volop privacy. Onder de luifel kunt u zelfs bij een regenbuitje genieten van het bosleven. Kleine hond na overleg toegestaan.

Zoeken naar vakantiewoningen op de Veluwe die te Huur zijn.

Plaats

 

Veluwe Vakantie

Dagje Veluwe