Verstuur ons een mail

info@veluwevakantiewoning.nl

Bel ons op

+31(0)6 212 64 633

Natuurhuisje in Harskamp

Natuurhuisje in Harskamp

Boek nu vanaf: €100.00
Omschrijving Natuurhuisje in Harskamp
Er even tussen uit naar een mooi en gezellig plekje op de Veluwe? We heten je van harte welkom in ons oude huis. Een boerderijtje dat dateert uit 1926 en sinds die tijd in onze familie is. Voel je thuis in dit authentieke natuurhuisje wat ingericht is voor maximaal 4 personen. Zo is het opperkamertje boven de kelder omgetoverd tot knusse slaapkamer. En doet de deel met de koestallen nu dienst als afsluitbare fietsenstalling….
Faciliteiten
Verwarming (CV), Tuinmeubilair, Barbecue, Internettoegang (WiFi), Wasmachine, Tuin (omheind), Afwasmachine, Tuin, Tv, Contactloos verblijf

Beknopte informatie

Waarom kiezen voor ons?

Volledige omschrijving

Er even tussen uit naar een mooi en gezellig plekje op de Veluwe? We heten je van harte welkom in ons oude huis. Een boerderijtje dat dateert uit 1926 en sinds die tijd in onze familie is. Voel je thuis in dit authentieke natuurhuisje wat ingericht is voor maximaal 4 personen. Zo is het opperkamertje boven de kelder omgetoverd tot knusse slaapkamer. En doet de deel met de koestallen nu dienst als afsluitbare fietsenstalling. Neem daarom gerust de fiets mee of huur ze in de regio. Beleef heerlijke tijden in de omheinde tuin met gazon en overkapping met BBQ. En geniet van de schapen en koeien die grazen in de naastgelegen weilanden. Op het terrein is er parkeerruimte voor 2 auto's.