Hoge Veluwe - Chalet De Schaapskooi

77 keer bekeken

Wij verwelkomen u graag in de schaapskooi, chalet B21 op het terrein van "De Hooge Veluwe". Op hun site vindt u meer informatie over het terrein zelf. Het park  is omringd door uitgestrekte natuurgebieden.
Al fietsend of wandelend ontdekt u naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe, het gebied "Warnsborn" of de "Maarsbergse Bossen", "De Slenk" of natuurreservaat 't Zand. In de nabije omgeving vindt u ook Burgers Zoo, het Openluchtmuseum, Arnhem, Postbank......

 

.U kunt van alle voorzieningen van het park gratis gebruik maken en van alles wat er in het chalet aanwezig is. Er is een zwembad en bezoekers mogen gratis bij u op bezoek komen.Ook kunt u gebruik maken van het recreatieprogramma, dat veelal ook gratis is. In de kamer staan onder de tv. diverse spellen en boeken.U vindt diverse kaarten en uitgaanssuggesties in de kast onder het schilderij met uitzicht. De tv. heeft  40 kanalen met teletekst.

 

In de slaapkamer staan een 2 persoonsbed ( 1.40 bij 2.10) en eem uitstekend kuperus opklapbed en in de muurkast een 2 persoonsluchtbed met pomp.In de slaapkamer staat nog een tv. In de schuur staan een dames- en herenfiets met  3 versnellingen, deze kunt u vrij gebruiken, maar u bent wel aansprakelijk voor diefstal. In de schuur staan ook een plastic kist met divers speelgoed. (schepjes, darten, bellen blazen, badminton e.d.) en een barbecue.

 

U wordt verzocht zelf voor dekbedovertrekken en handdoeken te zorgen en de eindschoonmaak(niet verplicht, dus mag u zelf doen) en borg zijn niet in de prijs inbegrepen. Verder is de prijs wel all-in.Voor beschikbaarheid en prijzen raadpleegt u a.u.b. de site.Roken in het chalet is niet toegestaan en huisdieren zijn niet welkom.

U uiteraard wel, de koffie, thee, bier, wijn, fris staan voor u klaar.

Contact met de verhuurder

Hoge Veluwe - Chalet De Schaapskooi
Koningsweg 14
6816 TC  Hoge Veluwe

sannen@xs4all.nl

Buiten zwembad
Internet (WiFi)

Meer vakantiewoningen op de Veluwe