Verstuur ons een mail

info@veluwevakantiewoning.nl

Bel ons op

+31(0)6 212 64 633

chalet schaapskooi

Chalet De Schaapskooi

Omschrijving Chalet De Schaapskooi
Chalet “de schaapkooi” ligt op droompark de Hooge Veluwe. Vlakbij de ingang van het nationale park en 6 km ten noorden van Arnhem. In een zeer aantrekkelijke omgeving….
Faciliteiten
» Buiten zwembad » Douche » Eigen Tuin » Fietsverhuur » Internet (Wifi) » Last Minute! » Manege » Mappen met prachtige fiets- en wandelroutes » Overdekt zwembad » Prive Sanitair » Restaurant » Senseo » Speeltuin » Verwarmd kinderbad buiten » Wasserette » Wellness

Beknopte informatie

Waarom kiezen voor ons?

Volledige omschrijving

Welkom op de mooie Veluwe! Chalet “de schaapkooi” ligt op droompark de Hooge Veluwe. Vlakbij de ingang van het nationale park en 6 km ten noorden van Arnhem. In een zeer aantrekkelijke omgeving. De stad Arnhem met o.a. het mooie park Sonsbeek. Openluchtmuseum en Burgers Zoo. Maar wat denk je van de Veluwe zelf met leuke plaatsjes als Otterlo, Hoenderlo en op de Posbank waan je je al helemaal in het buitenland. Het park heeft een binnen- en buitenbad, restaurant, parkshop voor vergeten boodschappen. Je kunt gebruik maken van de fietsen, de bq. en het besloten terras met tuinmeubilair. Er is internet en er zijn een flatscreen-tv in kamer en in de slaapkamer met zo’n 50 zenders! Ook spelletjes, kaarten en routes zijn volop aanwezig. Koffie, thee, bier , wijn staan voor u klaar( hoeven niet aangevuld) Geschikt voor 2a 4 personen door opklapbed en matrasje. U bent welkom!! Voor meer informatie : bel 06-47695146 of kijk op mijn site voor de zeer voordelige tarieven!!