Verstuur ons een mail

info@veluwevakantiewoning.nl

Bel ons op

+31(0)6 212 64 633

Kleintje Logeren

Omschrijving Kleintje Logeren
Kleintje Logeren is een knus vakantiehuisje voor twee personen met alles d’r op en d’r an op nog geen honderd meter van het dorpscentrum van Vaassen (gem.Epe) op de Veluwe….
Faciliteiten
» (Combi) Magnetron » Boxspringbedden » Douche » Eigen Tuin » Internet (Wifi) » Mappen met prachtige fiets- en wandelroutes » Prive Sanitair » Senseo

Beknopte informatie

Waarom kiezen voor ons?

Volledige omschrijving

Kleintje Logeren is een knus vakantiehuisje voor twee personen met alles d’r op en d’r an op nog geen honderd meter van het dorpscentrum van Vaassen (gem.Epe) op de Veluwe. Op vijftig meter ligt kasteel de Cannenburgh. Vaassen is een gezellig dorp aan de rand van het Kroondomein, er kan gewandeld en gefietst worden in de prachtige bossen. Maar Vaassen ligt ook aan de rand van de IJsselvallei, waar mooie fietstochten te maken zijn. Voor wie zich graag eens wil laten verwennen is er, net buiten Vaassen, één van Nederlands mooiste en grootste welnessresorts, de Veluwse Bron. Op ca. 10 km ligt Apeldoorn met o.a. paleis Het Loo, Familiepretpark Koningin Julianatoren, Apenheul en een uitgebreid winkelcentrum.