Verstuur ons een mail

info@veluwevakantiewoning.nl

Bel ons op

+31(0)6 212 64 633

Natuurhuisje in Nunspeet

Natuurhuisje in Nunspeet

Boek nu vanaf: €184.55
Omschrijving Natuurhuisje in Nunspeet
Kom slapen in een Wabi Sabi Tiny house voor 4 personen op de Veluwe. Geniet van een minimalistisch verblijf in een prachtige omgeving. In deze Tiny house slaap je middenin het bos op een kleinschalig park. Beleef de natuur vanuit binnen of ga op stap in de prachtige omgeving! Overnacht in een tiny house van 31m2, waarin rekening is gehouden met functie, design en luxe, zodat een tiny verblijf, ook een comfortabel verblijf is….
Faciliteiten
Verwarming (CV), Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin (omheind), Internet, Koel-/vriescombinatie, Tuin, Jacuzzi / hottub, Oven

Beknopte informatie

Waarom kiezen voor ons?

Volledige omschrijving

Kom slapen in een Wabi Sabi Tiny house voor 4 personen op de Veluwe. Geniet van een minimalistisch verblijf in een prachtige omgeving. In deze Tiny house slaap je middenin het bos op een kleinschalig park. Beleef de natuur vanuit binnen of ga op stap in de prachtige omgeving! Overnacht in een tiny house van 31m2, waarin rekening is gehouden met functie, design en luxe, zodat een tiny verblijf, ook een comfortabel verblijf is. De master bedroom is de echte eye catcher, 3,5m hoge ramen zorgen ervoor dat het voelt alsof je in het bos slaapt, en het fijne bed voor een goede nachtrust.Daarnaast is er ruimte voor 2 extra personen in de tiny bedroom. Dat maakt MORI geschikt voor 2 koppels of kom slapen met je gezin tot 3 kinderen.Inclusief Plunge Pool, om heerlijk te verwarmen in de winter of een frisse duik in de zomer.