Verstuur ons een mail

info@veluwevakantiewoning.nl

Bel ons op

+31(0)6 212 64 633

Natuurhuisje in Rheden

Natuurhuisje in Rheden

Boek nu vanaf: €100.00
Omschrijving Natuurhuisje in Rheden
Gelegen aan de voet van de Posbank op de Veluwe op kleinschalig parkje Lodges op de Posbank te Rheden. Langdurig verblijf toegestaan. Het natuurhuisje is eenvoudig en met recht retro, tuin en omgeving maken deze plek helemaal uniek. Er kan naar wens een twee persoonsbed van de twee losse bedden gemaakt worden (met dan een 2 p toplaag) en zijn voorzien van goede matrassen, dekens en kussens. Internet, pelletkachel en nespresso apparaat aanwezig….
Faciliteiten
Verwarming (CV), Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Wasmachine, Tuin (omheind), Afwasmachine, Internet, Koel-/vriescombinatie, Open haard, Tuin, Contactloos verblijf

Beknopte informatie

Waarom kiezen voor ons?

Volledige omschrijving

Gelegen aan de voet van de Posbank op de Veluwe op kleinschalig parkje Lodges op de Posbank te Rheden. Langdurig verblijf toegestaan. Het natuurhuisje is eenvoudig en met recht retro, tuin en omgeving maken deze plek helemaal uniek. Er kan naar wens een twee persoonsbed van de twee losse bedden gemaakt worden (met dan een 2 p toplaag) en zijn voorzien van goede matrassen, dekens en kussens. Internet, pelletkachel en nespresso apparaat aanwezig.